12 de set. 2012

PRIMER DIA A L'ESCOLA

JA HA PASSAT EL PRIMER DIA. HEM RIGUT, HEM PLORAT, HEM JUGAT I ENS HEM COMENÇAT A CONÈIXER. AQUÍ TENIU ALGUNES FOTOS PERQUÈ US FEU UNA IDEA DE COM HA ANAT EL DIA.


PANTALLA COMPLETA

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc la mare de l'Aleix (Papallones) i del Nil (Cargols). Ens han agradat molt les fotos. L'Aleix s'ho ha passat genial amb les construccions i la guitarra dormida que el Quim ha despertat. El Nil content amb els tricicles i els animals com molts de vosaltres. Poc a poc anireu i anirem coneixent tots els companys de les dues classes i segur que passareu moments molt divertits que podrem compartir amb tots vosaltres a través d'aquest blog.
Ànims i energies per tots per demà i aquests primers dies de rodatge.

Anònim ha dit...

Som els pares del Biel (classe dels Cargols). El Biel s'ho ha passat molt bé jugant amb els cotxes i al pati amb els tricicles. Les fotos ens han agradat molt! i tots us ho esteu passant molt bé.

Molts ànims i força per demà.

Unknown ha dit...

Hola chicos,

Soy el "aita" de Iñaki. Ya veo que habéis tenido un primer día muy divertido porque sólo os veo jugando. Me costa que Iñaki se lo ha pasado muy bien y que le ha encantado la magia.

Un saludo,
Jon

Unknown ha dit...

Hola cargols y papallones,

Somos los padres de Candela. Que envidia nos da vuestro cole! Queremos ser niños como vosotros e ir a P3... Nuestros coles no son tan divertidos... Seguid pasándolo bien.

Besos

Violeta y Jose

Anònim ha dit...

Què divertit vestir i desvestir al Pau en aquesta pantalla tan gran!!! Quin amic més màgic que tens Carme!!!!
Els dibuixos dels cargols i les papallones d'avui us han quedat molt bonics!

Petonets a tots,

Andrés i Irene (pares del Nil i l'Aleix)