27 de maig 2013

LA GRANJA DE CAN RIGOL

HEM ANAT A LA GRANJA. HEM VIST POLLETS, ANEGUETS, OUS, GALLINES, GALLS, OQUES, GALLS D'INDI, UN PAÓ REAL I UNA PAONA, GUATLLES, CONILLS, PORCS VIETNAMITES, CABRES, OVELLES I RUCS. L'ORELLETES ENS HA FET UNA PASSEJADA EN CARRO.

PANTALLA COMPLETA


PANTALLA COMPLETA

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hace muchísimo tiempo que no veo ovejas, burros, gallinas, ... Me parece que paso demasiado tiempo en la ciudad.

Cuando tenía vuestra edad, en verano iba al pueblo donde nació mi aita (el aitona "abuelo" de Iñaki) y como era un pueblo pequeño de agricultores y ganaderos tenía la oportunidad de ver los animales de la granja.

Como curiosidad, me acuerdo que el pastor tenía que pasar por las calles del pueblo para llevar a las ovejas a la montaña a pastar. Las ovejas me despertaban pronto por la mañana pero no me importaba porque me gustaba verlas pasar.

Jon (el aita de Iñaki)

eva ha dit...

Que bé! Que divertit que ha estat això!
Quants animals que heu vist : ovelles, cabretes, galls i gallines, i altres... Ah! En Biel m'ha dit que heu vist un "pavo real" amb cua!

i quina passejada que heu fet amb carro! De ben segur que us ha agradat molt, oi?

Tot una experiència segur!!
petons per tots,

Eva, mare Biel cargol

Albert ha dit...

Sembla que ha estat molt divertit visitar una granja, ja heu vist que hi ha molta feina doncs us ha tocat donar de menjar els animalets... Està molt bé que toqueu i jugueu amb tots aquests animalets, són molt macos i es mereixen que els tractin molt bé.
Ara ja podeu fer molts dibuixos!!!
Una abraçada!!
Albert (pare de l'Arnau de les papellones)

Anònim ha dit...

Ostrasss!!
Quina experiència mes bonica. La Nuria ens ha explicat tota la excursió….a tots ens hagués agradat venir amb vosaltres, veure tots aquests animalons, tocar-los, cuidar-los i veure com viuen. Li han quedat moltes ganes de tornar.
Familia Nuria papallones