26 de juny 2013

SEMBLA QUE VA SER AHIR

SEMBLA QUE VA SER AHIR QUAN VÀREM COMENÇAR L'ESCOLA! 
ENCARA RECORDEM LES CARONES DE LES PAPALLONES I DELS CARGOLS ELS PRIMERS DIES D'ESCOLA; ELS PLORS, ELS PETONS I LES ABRAÇADES A L'HORA D'ACOMIADAR-NOS DELS PARES...
 
I VES PER ON JA HA PASSAT UN CURS: HEM CONEGUT NOUS COMPANYS I COMPANYES, HEM DESCOBERT UN MÓN PLE DE SORPRESES I DE NOVES EXPERIÈNCIES I SOBRETOT  ENS HEM FET MÉS GRANS! TAN GRANS QUE EL CURS VINENT JA FAREM P-4!
 
NOSALTRES, EN QUIM I LA MARTA, LA CARME, L'ELENA I L'ANNA, TAMBÉ HEM APRÈS MOLTES COSES DE VOSALTRES I US DESITGEM MOLTA SORT.
 
BONES VACANCES!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece que no sólo ha habido muchas lecciones aprendidas y experiencias para las papallones y cargols. Los papás también hemos aprendido mucho. Sobre todo a confiar en nuestros, ya que se valen mucho más por sí mismos de lo que uno espera. Obviamente el primer día de escuela había muchos nervios pero nunca vi tantos padres/madres alterados como el día que esperábamos que vinieran de las colonias en autobús.

... pero esto no acaba aquí ya que como hemos quedado el próximo año nos vemos en las colonias por Australia! Allí os esperamos con los canguros y los koalas.

Jon (el aita de Iñaki)


Albert ha dit...

Moltes gràcies a tot l'equip que heu portat els P-3.

És admirable avui dia que la feina a més de fer-se bé es faci amb moltes ganes i il·lusió; vosaltres heu transmés la vostra energia i força a tots els nens.

Moltes gràcies novament!!

Bon estiu!!
Albert (pare de l'Arnau de les papellones)